Προφίλ

Προφίλ

    Η εταιρία Εμπόριο Παραστατίδη εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 1979 και αποτελεί την λύση στο μεταχειρισμένο μηχάνημα και τον εξοπλισμό αποθήκευσης.

 

   Το 1979 ο Παραστατίδης Γεώργιος ξεκίνησε ένα μηχανουργίο γνωρίζοντας την τέχνη του καλουπιού δημιουργόντας ένα δίκτυο συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η επιχείρηση μας ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της, επέκτεινε τη δραστηριότητα της  στην κατασκευή μεταλλικών αντικειμένων και εξαρτημάτων, αλλά και κάθε είδους επεξεργασία λαμαρίνας.

 

    Εξειδικευόμενος πλέον στον χώρο του μηχανήματος στράφηκε στο εμπόριο μαζί με τον διάδοχό του, τον Παραστατίδη Παύλο ο οποίος διοικεί την εταιρία μέχρι και σήμερα. Από τότε μέχρι σήμερα χάρη στην διεύρυνση του δικτύου πελατών, της ποιότητας των μηχανημάτων και της εμπιστοσύνης των πελατών στην εταιρεία Εμπόριο Παραστατίδη,  τα περισσότερα μηχανουργία, εργοστάσια και πολλές επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό έχουν μηχανήματα από εμάς.

 

   Εκτός από το εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων η εταιρεία μας αναπτύχθηκε και στον χώρο του εξοπλισμού αποθήκευσης ξεκινώντας εμπόριο σε μεταλλικά ράφια όλων των τύπων, Κλαρκ και παλετοφόρα καθώς και εξοπλισμού σούπερ μάρκετ.  Αναλυτικά η εταιρεία Εμπόριο Παραστατίδη αγοράζει και πουλάει:

 

Μεταχειρισμένα και Καινούρια Μηχανήματα Επεξεργασίας Μετάλλου:

 

Ψαλίδια κοπής, Στραντζόπρεσσες, Πρέσες, Τόρνους, Φρέζες, Δράπανα, Τρυπάνια,  Πριόνια, Κυλίνδρους,  Κομπρεσέρ, Βαρούλκα, Plasma κοπής, Laser, Παντογράφους, Ηλεκτροκολλήσεις, Ηλεκτροπόντες καθώς και άλλα μηχανήματα.

 

 

Μεταχειρισμένα και Καινούρια Μεταλλικά Ράφια παντός τύπου:

 

Ράφια βαρέως/ υπερβαρέως  τύπου – παλέτας (Παλετόραφα), Ράφια Ημιβαρέως τύπου (picking - metalsistem), Ράφια Σούπερ μάρκετ και Μίνι μάρκετ (Επιτοίχια, Γόνδολες, Διάτρητα) σε διάφορες διαστάσεις και αποχρώσεις καθώς και ράφια  ελαφριού τύπου (dexion) για ιδιωτική και όχι μόνο χρήση.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη του χώρου σας και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποθήκη σας ή τον χώρο που θέλετε να οργανώσετε. Δυνατότητα σχεδιασμού και οργάνωσης του διαθέσιμου χώρου σας με λύσεις αποθήκευσης της εταιρείας Εμπόριο Παραστατίδη. Η σχεδίαση γίνεται με τη βοήθεια επαγγελματικών προγραμμάτων σχεδίασης από τα έμπειρα στελέχη μας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης και οργάνωσης του χώρου σας καθώς υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης των διαστάσεων ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Για ειδικές περιπτώσεις η εταιρεία Παραστατίδης αναλαμβάνει την κατασκευή αποθηκευτικών παταριών καθώς και των εξοπλισμό τους με ανεβατόρους.

 

 

Μεταχειρισμένα και Καινούρια (Περονοφόρα) - Κλαρκ και Παλετοφόρα:


Τα Κλαρκ είναι των εξής κατηγοριών:  περονοφόρα οχήματα αντίβαρου (τύπου Κλαρκ) ηλεκτρικά, βενζίνης, πετρελαίου, υγραερίου καθώς και περονοφόρα οχήματα αντίβαρου (τύπου Reach Truck) ειδικά για ψηλά ράφια και παλετόραφα καθώς η ανύψωσή τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 8 μέτρα χάρη στον ιστό triplex που διαθέτουν.

Τα παλετοφόρα που διαθέτουμε είναι χειροκίνητα και ηλεκτρικά για μετακίνηση ή και για ανύψωση. Αποτελούν την καλύτερη λύση για εσωτερικούς χώρους καθώς είναι ευέλικτα ανάμεσα στους διαδρόμους.

 

 

Μεταχειρισμένος και καινούριος εξοπλισμός Σούπερ μάρκετ και Μίνι Μάρκετ

 

Εκτός από την μεγάλη γκάμα σε ράφια σούπερ μάρκετ διαθέτουμε και Ψυγεία, Καταψύκτες, Ταμεία, Ερμάρια inox, Καλάθια προσφορών, Καροτσάκια και καλαθάκια (πλαστικά και μεταλλικά), μηχανές κοπής αλλαντικών καθώς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το κατάστημα σας.